Pogoji dostave

Dostava
Blago, naročeno v Veldrona e-trgovini gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno
še isti dan.
Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava
Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.
Blago lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovalnici Trgovina Matjaž, Glavna cesta 20, 4202 Naklo.
 Strošek obdelave naročila do 50 eur je 2 eur, nad 50 eur pa tega stroška ni.

Strošek dostave
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila:

Vrednost naročila

do 20 EUR

do 50 EUR

do 300 EUR

nad 300 EUR

CD, DVD, igre

3 EUR

1,5 EUR

brezplačno

Ostali artikli

5 EUR

4 EUR

3 EUR

brezplačno

 Osebni prevzem zajema strošek obdelave naročila:

Vrednost naročila

do 50 EUR

nad 50 EUR

Strošek obdelave

2 EUR

brezplačno

Če hkrati naročite različne tipe artiklov (na primer programsko opremo + monitor), se za izračun stroška dostave upošteva strošek artikla z višjo ceno dostave.
V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri. Za več informacij pokličite našo prodajno službo ali pišite na
info@veldrona.com.
Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
Ponudnik bo pošiljke dostavljal po Pošti Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

 Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@veldrona.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce ali če je potrošnik odprl varnostni pečat.
Veldrona d.o.o. omogoča tudi zamenjavo artikla.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 15 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec-potrošnik.
Pri vračilu artiklov, kjer so bila koriščena sredstva z računa VELDRONA d.o.o ali promocijska koda se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo (vrne se vplačan znesek), prav tako se sredstva ne vrnejo na račun VELDRONA d.o.o. - razen v primeru, če je bil koriščen Veldrona darilni bon; ta se upošteva kot plačilno sredstvo in se ob vračilu blaga vrne na uporabnikov e-trgovina Veldrona račun, vplačani znesek pa se vrne na TRR oz. OSR uporabnika.
Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR oz. OSR kupca.
Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe
Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce ali če je potrošnik odprl varnostni pečat. Obrazec za vračilo artiklov je na voljo v Moj profil -> 
Moji nakupi s klikom na 'Podrobno' za želeno naročilo.
Na obrazcu so navedene dodatne informacije glede pravice vračila blaga ter pogoji in način izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.